- Utrechtse Studentes -

Utrechtse Studentes Gezocht
bijbaan gezocht?
geld verdienen?
studieschuld?
zorgeloos studeren?
wij hebben de best betaalde bijbaan voor studentes!
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat doen wij...

Wij bemiddelen als intermediair tussen onze aangesloten vrouwelijke studenten en onze mannelijke klanten. Het doel van onze bemiddeling is het organiseren van een plezierige avond, dag of middag. Het contact kan zeer divers zijn; van gezellig samen naar de bioscoop, een theaterbezoek, een chique gala avond, een zakelijke feestavond of een smakkelijke dinnerdate. Wij bemiddelen in allerlei evenementen, van publiekelijk tot in de privésfeer van de klant. Veel is denkbaar en mogelijk, mits normaal, respectvol en bovendien vrouwvriendelijk.

Wij regelen al het contact en zorgen dat onze studentes met een privéchauffeur naar de afspraak worden gereden. Aan het einde van de date brengen we je weer veilig thuis. Wij organiseren de date, het vervoer en jij maakt de invulling compleet...

maak kennis met Utrechtse Studentes

Wij bemiddelen alleen met nette, fatsoenlijke en normale mannen. Veelal zijn het zakenmannen en mannen zonder een (vaste) relatie. De klanten worden zoveel mogelijk vooraf gescreend.

De kwaliteit van onze dienstverlening vinden wij veel belangrijker dan kwantiteit, iets wat wij in onze gehele bedrijfsvoering hanteren. In onze werkwijze komen wij onze afspraken altijd na. Dat verwachten wij ook van onze studentes en natuurlijk van onze klanten.

Onze waarden en normen zijn hoog en de algehele veiligheid van onze studentes is onze eerste prioriteit. Wij houden van goede omvangsvormen, zijn oprecht en respectvol naar elke partij. We houden ons te allen tijde strikt aan regel- en wetgevingen. Met onze werkwijze staat de gezondheid en het welzijn van zowel onze studenten alsmede onze klanten altijd centraal.

Wat kan je van ons verwachten

zeer goede begeleiding * prettige en veilige werksfeer * eerlijk, betrouwbaar en discreet * goede hygiëne * zeer goede verdiensten

 
*** copyright © Utrechtse Studentes - 2017 ***
*** Copyright © Utrechtse Studentes - 2017 ***
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu