- Utrechtse Studentes -

Utrechtse Studentes Gezocht
bijbaan gezocht?
geld verdienen?
studieschuld?
zorgeloos studeren?
wij hebben de best betaalde bijbaan voor studentes!
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Tipgeld

Mocht je een studente vanaf 21 jaar kennen die wellicht belangstelling heeft in het aangeboden werk, dan komen wij graag in contact met je. Wij geven graag tipgeld als je voor ons een studente kent, die openstaat voor onze services. Waarom geven wij tipgeld? Omdat wij sowieso geld en tijd moeten investeren in het werven en selecteren van nieuwe collega's. De kosten die wij daarvoor moeten maken geven wij dit liever uit aan iemand die ons persoonlijk heeft geholpen met onze zoektocht. Adverteren kost namelijk ook veel geld, terwijl het resultaat nooit van tevoren vaststaat.

Afhankelijk van de studente geven wij € 200,- tot € 400,- tipgeld per aangemelde studente. De variabelen zitten in het studieniveau, de leeftijd, de looks, de woonplaats en de service die de studente wil gaan vervullen. Immers; niet elke studente wil intiem contact met onze klanten. Dat begrijpen wij en respecteren die keuze volledig. Dat is verder geen punt.

Meer weten over de voorwaarden om in aanmerking te komen voor het tipgeld; stuur ons via deze pagina een bericht. Neem vooral even de moeite om iets te vertellen (leeftijd/looks/karakter/studieniveau/studierichting/woonplaats e.d.) van de desbetreffende studente. Dank je wel daarvoor.

Na je aanmelding c.q. doorverwijzing hoef jij verder niets meer te doen. Als het contact met de aangemelde studente tot een positieve samenwerking zal leiden, hoef je alleen maar het geld in ontvangst te nemen, meer niet...
 
*** copyright © Utrechtse Studentes - 2017 ***
*** Copyright © Utrechtse Studentes - 2017 ***
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu